Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”

Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”

   Unul dintre evenimentele care se desfășoară anual în localitatea Călimănești, cuprins în Agenda Culturală aprobată, este Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”, în cadrul căreia se derulează programe de educație teatrală pentru tineret, în scopul dezvoltării gustului estetic și al preocupării pentru teatru în rândul adolescenților și tinerilor. Acest eveniment se desfășoară cu sprijinul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” din București şi Fundaţia Act or Art, care asigură consultanță de specialitate prin profesori, studenți și absolvenți. Ajunsă la ediţia cu numărul opt, Tabăra Națională de Teatru ”Florin Zamfirescu”  se va desfăşura în perioada 17 – 27 iulie 2016, în oraşul Călimăneşti şi doreşte să vă reţină atenţia prin propunerea unui program de divertisment complet.

Astfel, vă invităm să participaţi la serile de teatru şi dans  propuse de noi, care se vor desfăşura dteatruafis1upă cum urmează:

  • Luni, 18 iulie 2016, ora 19:00- Deschiderea oficială a Taberei, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central Călimăneşti.
  • Vineri, 22 iulie 2016, ora 19.30- Concurs de dans, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central Călimăneşti.
  • Sâmbătă, 23 iulie 2016- Spectacol Best of Shakespeare, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central Călimăneşti.
  • Duminică, 24 iulie 2016, ora 19.30- Spectacol Best of Shakespeare, în Parcul din Căciulata.
  • Luni, 25 iulie 2016, ora 19.30– Spectacol Prima Şansă, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central.
  • Marţi, 26 iulie 2016, ora 19.30Spectacol Surpriză, la Teatrul de Vară „Florin Zamfirescu” din Parcul Central.

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

Contact: primaria_calimanesti@yahoo.com

C.N.I.P.T. CĂLIMĂNEŞTI

Contact
Telefon/Fax : 0250 838 372/ 0250 750 620
contact@viziteazacalimanesti.ro

 

FB  Google-plus-icon

NEWSLETTER

Nume
Adresa de e-mail

Regio
www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Copyright © UAT Calimăneşti.
Trafic web: hits counter